Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διοργανώνονται φέτος τα Radio Music Awards. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Love Radio 97,5, που στόχο έχει να αναδείξει τα τραγούδια εκείνα, που οι ακροατές αγκάλιασαν περισσότερο τη χρονιά που μας πέρασε.

Η διοργάνωση των Radio Music Awards έρχεται, για να αναδείξει και να τιμήσει το ραδιόφωνο, ως μέσο επιρροής στο κοινό και το πως ένα τραγούδι μπορεί να αγαπηθεί, σε πολύ μεγάλο βαθμό, μέσα από αυτό. Δέκα διαφορετικές κατηγορίες δημιουργήθηκαν, για την ανάδειξη των καλύτερων τραγουδιών, βάσει της προτίμησης των ίδιων των ακροατών. Μέσα από την παρακάτω πλατφόρμα, έχετε την δυνατότητα να ψηφίσετε το αγαπημένο σας κομμάτι, ανά κατηγορία. Αν ωστόσο, έχετε πολλές επιλογές, μπορείτε να επιλέξετε εκείνο, που σας άγγιξε περισσότερο.

Ήρθε η στιγμή να αναδείξετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, που σας κράτησαν συντροφιά με την μουσική τους και σας έκαναν να τους λατρέψετε. Η μοναδική μαγεία του ραδιοφώνου θα μας ταξιδέψει σε μια μέρα, αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτό και στους ανθρώπους του, που, τόσα χρόνια, το υπηρετούν με πάθος.

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας

και μπείτε στην μεγάλη κλήρωση για να διεκδικήσετε ένα υπέροχο ταξίδι για 6 ημέρες!

All inclusive, στο ξενοδοχείο "Aldemar Royal Mare Luxury Resort & Thalasso" στην Κρήτη

Royal Mare logo
Aldemar Resorts logo

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. Παρακαλώ, προσπαθήστε ξανά