Η Μαρίζα Ρίζου στην Τεχνόπολη

Μετά από έναν χειμώνα γεμάτο και ποικιλόμορφο, με τις εμφανίσεις της στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου να παίρνουν παράταση στην παράταση και με τη συνεργασία της με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Απλή Μετάβαση» του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη να ολοκληρώνει μια πραγματικά επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, η Μαρίζα Ρίζου είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία της, αλλά και από τον 3ο της δίσκο που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records.

Δε γίνεται να λείπουν βέβαια διασκευές σε τραγούδια που αγαπά πολύ και που έχει πειράξει παρέα με τον Μάρκο Χαϊδεμένο (επιμέλεια ενορχηστρώσεων) και με τους υπόλοιπους πολύτιμους συνεργάτες της. Καίγομαι, Αύρα, Να το πάρεις το κορίτσι, Άδωνις, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα ακούσουμε.

Ανάμεσα στα τραγούδια επιφυλάσσονται εκπλήξεις. Μπορεί να μην πει λέξη, μπορεί να μη σας αφήσει σε ησυχία. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Παίζουν οι μουσικοί: Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες, γιουκαλίλι, φωνητικά, Βαγγέλης Κατσαρέλης – τρομπέτα, Γιώργος Κωστελέτος – τύμπανα, Γιώργης Μουχτάρης – κοντραμπάσο, Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο, επιμέλεια ενορχηστρώσεων

Επιμέλεια Ήχου: Αγαπητός Καταξάκης
Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

    • Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου
    • Ώρα έναρξης: 21.15
    • Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι